Σε έναν   προσεγμένο αισθητικά,  τεράστιο χώρο 1200 τ. μ.,  στο εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς  βρίσκεται το bowling  center.
Με 10  πίστες  και  τα πιο εξελιγμένα συστήματα βαθμολογίας παιχνιδιού. Με σωστό φωτισμό,  κατάλληλα  καθίσματα και  βοηθητικές εγκαταστάσεις,  πληρεί  τις προδιαγραφές για την  διοργάνωση φιλικών παιχνιδιών με ασφάλεια.
Ατομικά  και ομαδικά παιχνίδια, πρωταθλήματα,  τουρνουά,  σχολικοί αγώνες και παιδικά πάρτυ.
Το bowling είναι ένα άθλημα και ταυτόχρονα,  ένα κοινωνικό και διασκεδαστικό παιχνίδι που παίζεται όλη τη διάρκεια του χρόνου, από όλους, άντρες και γυναίκες σε όλες τις ηλικίες,  συνδυάζοντας την ανταγωνιστικότητα με την διασκέδαση, χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες φυσικές ικανότητες (δύναμη, αντοχή, ταχύτητα, αεροβική ικανότητα, κλπ.). Αυτοί είναι οι κύριοι λόγοι που το bowling αποτελεί μία από τις πλέον δημοφιλείς δραστηριότητες, με εκατομμύρια φίλους σε όλο τον κόσμο.

Αν διοργανώσετε το πάρτυ του παιδιού σας  στο χώρο μας,  μπορείτε να  φέρετε τους μικρούς μας φίλους   να αθληθούν στην αίθουσα Bowling Center Κηφισιάς!
Επίσης υπάρχουν πολλές προσφορές,  για να μπορέσετε να ψυχαγωγηθείτε με τους φίλους,  την οικογένεια, τους συνεργάτες σας!