Τηλέφωνο για κρατήσεις και πληροφορίες : 2108084662

Στο Bowling Center Kifisia, διοργανώνουμε παιδικά πάρτυ για τους μικρούς μας φίλους που θα μείνουν αξέχαστα, πάντα με απόλυτη ασφάλεια.
Διασκέδαση, στολισμός, φαγητό και άψογη εξυπηρέτηση πάντα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς και τις επιθυμίες σας.

Εγγυομαστε ένα όμορφο και ποιοτικό πάρτυ, με προστατευτικές μπάρες και παιδικές μπάλες από 6 ετών, ώστε η επιτυχία να είναι σίγουρη και θα δώσει ιδιαίτερη χαρά στους μικρούς μας φίλους.

Τα πακέτα μας, χωρίζονται αναλόγως ποια ημέρα επιθυμείτε να το διοργανώσετε,
Τα οποία ξεκινάνε από 14€/άτομο,

Στην τιμή περιλαμβάνονται

  • ‌διακόσμηση χώρου,

  • ‌προσκλήσεις,

  • ‌σερβίρισμα τούρτας (την οποία κόβουμε στο κέντρο του μαγαζιού),

  • ‌Κέικ στους καλεσμένους,

  • ‌Τοστ που συνοδεύεται από πατατάκια και 3 τεμάχια τυροπιτάκια ή 3 τεμάχια λουκανικοπιτάκια.

  • ‌ή 3 κομμάτια πίτσα

  • ‌ατομικό παιδικό χυμό και αναψυκτικό.

Οι επιλογές του μενού διαμορφώνεται με τις επιθυμίες σας, π.χ μπορείτε να επιλέξετε το μενού με κοτομπουκιές ή clubsandwich ή hotdog ή μπέργκερ τα οποία όλα συνοδεύονται με πατάτες τηγανητές και ατομικό παιδικό χυμό.

Το πάρτυ διαρκεί 2-3 ώρες, αναλόγως το πακέτο και τα παιχνίδια bowling που θα επιλέξετε!

Σας προτείνουμε στο παιδικό πάρτυ να δοκιμάσετε την ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ,θα έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν LAMBORGHINI-FERRARI ή να κάνουν το πιο τρελό ROLLER COASTER ή να παίξουμε μαζί με τους φίλους τους SKI- BOX- να νιώσουν την αίσθηση των παιχνιδιών εικονικά πως βρίσκονται εκεί μέσα.

Θα μείνει αξέχαστα στα παιδιά.

Πάνω από 100 ΠΊΣΤΕΣ και στα 3 διαφορετικά VIRTUAL REALITY που διαθέτουμε, κατάλληλο από 6 ετών.

Τα παιδιά μπορούν να ψυχαγωγηθούν στο χώρο μας με τα πιο εξοπλισμένα videogames, Air hockey, ποδοσφαιρακι, μπάσκετ, αυτοκίνητα, μηχανές, arcadegames, RING BOTTLE, CRAZY CLOWN, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία λουτρινων ώστε να δώσει ιδιαίτερη χαρά στα παιδιά εφόσον κερδίσουν και ηλεκτρονικά παιχνίδια για όλα τα γούστα και τις επιθυμίες σας!

Μπορούν επιπλέον να ψυχαγωγηθούν στα καινούργια PING PONG και  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΌ ΜΠΙΛΙΆΡΔΟ, θα περάσουν οι μικροί μας φίλοι μοναδικές στιγμές άμιλλας και ψυχαγωγίας!

Σας προσκαλούμε αυτή την ξεχωριστή ημέρα για το παιδί σας, το BOWLING CENTER KIFISIA να την κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερη με τα πιο ολοκληρωμένα πάρτυ σε έναν απολύτως ασφαλή χώρο που θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους μαζί με τους φίλους τους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 210 8084662 ή να μας επισκεφθείτε στο χώρο μας ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗ 1, ΚΗΦΙΣΙΆ.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

Τηλέφωνο για κρατήσεις και πληροφορίες : 2108084662

Τηλέφωνο για κρατήσεις και πληροφορίες : 2108084662