Το Bowling Center Kifisia, μπορεί να φιλοξενήσει, την εταιρία σας και να προσφέρει ψυχαγωγία σε υπαλλήλους και συνεργάτες σας με το παιχνίδι άμιλας και ψυχαγωγίας, το Bowling.
Βρισκόμαστε στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς, κοντά σε καταστήματα, υπηρεσίες και την ψυχή της νυχτερινής διασκέδασης των βορείων προαστίων.

Ο χώρος μας συνολικά 1200τμ , διαθέτει 10 διαδρόμους Bowling, 4 μπιλιάρδα, 2 πινγκ πονγκ, πλήρως εξοπλισμένο café-bar, εστιατόριο και αίθουσες με παιχνίδια που φτιάχνουν τη διάθεση, χαλαρώνουν και ζεσταίνουν τις σχέσεις μεταξύ συναδέλφων και συνεργατών.
Μπορείτε να κλείσετε συνολικά το χώρος μας για εταιρική εκδήλωση ή και τμηματικά, αναλόγως των προσκεκλημένων σας. Επίσης μπορούμε να διοργανώσουμε εβδομαδιαία εταιρικά πρωταθλήματα για τις εταιρίες που το επιθυμούν.

Το Bowling Center Kifisia είναι ο ιδανικός χώρος για εταιρικές εκδηλώσεις, τον οποίο επιμελούμαστε εμείς για ι)τον στολισμό και ιι) τον DJ, ιιι) την απονομή κυπέλλων και μεταλλίων, ιν) το catering & τα ποτά σας, ώστε να μπορείτε να διασκεδάσετε και να αναπτύξετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις
Υπάρχει πλούσια ποικιλία μενού με νοστιμότατα εδέσματα, σε μπουφε ή με σερβιτόρο.

Εάν θέλετε να ενημερωθείτε λεπτομερέστερα, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο διοργάνωσης, των εταιρικών εκδηλώσεων.

Με εκτίμηση,
κ. Στέλιος Παναγόπουλος
210 8084662.