Για εμάς

about

Δημιουργήσαμε αυτόν το χώρο στην Κηφισιά για να προσφέρουμε τρόπους ψυχαγωγίας στους νέους και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία ψυχαγωγικών παιχνιδιών. Η αίθουσα bowling λειτουργεί με σύγχρονα συστήματα και είναι κατάλληλη για τη διοργάνωση αθλητικών δράσεων tournoua καθώς και φιλικών ομαδικών παιχνιδιών.
Είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε την πρότασή σας για εκδηλώσεις, παιδικά πάρτυ και διαγωνισμούς σε ρόλλερ πίστα και την αίθουσα bowling.

FAQs

Σας δίνουμε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική μας. Την είσοδό σας, στους χώρους μας, τη χρήση του bowling Center, το φαγητό και τους επισκέπτες του χώρου.

Ποιες είναι οι ώρες του bowling Center για παιδιά -οικογένειες?

Η οικογένειά σας μπορεί να επισκεφθεί το Bowling Center Κηφισιάς τις καθημερινές  από τις 5 μ.μ. έως  αργά το βράδυ! Σαββατοκύριακο και αργίες από 11 π.μ. Τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικες και να εποπτεύονται από τους συνοδούς.

Μπορούμε να φάμε /πιούμε στο bowling center?

Στο καφέ του Bowling Center Κηφισιάς μπορείτε να πιείτε τον καφέ, το ποτό ή το αναψυκτικό σας και να δοκιμάσετε από τα snacks 

Μπορούν να έρθουν στους χώρους του bowling center και Roller Skate άτομα τα οποία δεν παίζουν?

Επιτρέπονται οι επισκέπτες, οι συνοδοί παικτών, οι φίλοι σας, εφόσον σέβονται το χώρο και τον κανονισμό λειτουργίας.

Πως μπορούμε να οργανώσουμε ένα τουρνουά -πρωτάθλημα bowling ή Roller Skate?

Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Διεύθυνση στο 210 8084662, για να οργανώσετε κάποιο event, μία εκδήλωση, έναν αγώνα bowling ή roller skate.

 

Ποια είναι η χρέωση σε ομαδικά παιχνίδια?

Η τιμή σε ομαδικά παιχνίδια κανονίζεται σε συνεργασία με τη Διεύθυνση.


Επισκεφθείτε μας

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 1  145 62 Κηφισσιά

Τηλέφωνο: 210 80 84662, 6988079830